Cum sa dezvolti o afacere de milioane de euro in economia de astazi & sa te bucuri de timp liber cu cei dragi [WEBINAR GRATUIT]
cu omul de afaceri roman Cristian Onetiu  

Rezerva-ti un loc

Training ONLINE GRATUIT pentru antreprenori

 • 5

  days

 • 23

  hours

 • 25

  minutes

 • 20

  seconds

JOI, 10 DECEMBRIE

ONLINE | 10:00 - 11:30   

Vei invata...

 • Cum sa creezi un PLAN DE ACTIUNE profitabil pentru a iti atinge obiectivele de business in 2016

 • Te simti STRESAT si COPLESIT de agenda zilnica? Cristian te invata cum sa iti cresti productivitatea

 • Elimina competitia pentru totdeauna! (Secrete de branding pentru a te diferentia pe piata) 

 • Ti se pare greu sa gasesti angajati loiali si motivati? Vei afla cele mai importante strategii de recrutare si fidelizare a celor mai buni oameni pentru echipa ta

 • Cum succesul afacerii tale este influentat de mindsetul si personalitatea pe care o ai. Cristian iti va impartasi mindsetul unui om de succes.


  Oare acest training online mi se adreseaza?

  Poate te intrebi daca acest webinar este pentru tine.

  Te simti uneori lipsit de energie si timp liber pentru tine, familia ta si toti cei care conteaza?


  Esti un antreprenor de succes, insa foarte ocupat si coplesit de griji? 

  Ai minim 5 - 10 angajati si te confrunti cu lipsa timpului, nu acorzi suficienta atentie celor dragi, dar nici tie?


  Poate ca vrei sa iti extinzi business-ul si sa devii brandul numarul 1 in industria ta, dar in acelasi timp vrei sa fii alaturi de cei care conteaza.
   
  Nu vrei ca viata ta personala sa aiba de suferit, dar nici nu ai idee cum sa procedezi...

  Nu esti singur...

  Te intelegem, majoritatea antreprenorilor de astazi se confrunta cu aceeasi situatie si nu stiu cum sa le aiba pe toate.

  De aceea, am creat acest webinar GRATUIT in care vei afla principiile de succes care l-au adus pe Cristian Onetiu in topul FORBES 500 cei mai bogati romani si te vor ajuta in mod garantat sa iti extinzi afacerea - fara insa sa iti sacrifici timpul liber. 

  De ce este acest webinar 100% GRATUIT?

  Este simplu - ne dorim sa facem o diferenta reala in viata antreprenorilor romani. Nu vrem sa existe absolut niciun obstacol in calea participarii tale. 

  De asemenea, daca vei gasi valoare in informatiile prezentate si esti gata sa treci la nivelul urmator, sa continui cu un training platit. Insa numai dupa ce il vei cunoaste pe Cristian Onetiu si ce are el de oferit, poti lua o decizie informata si vei fi in cunostinta de cauza. 

  In plus, nu este tocmai gratuit - tu "platesti" cu timpul tau, care este valoros. 

  Din fericire, Cristian Onetiu iubeste ATAT de mult ceea ce face, incat e dispus sa isi puna timpul la dispozitie pentru a impartasi din secretele succesului sau tuturor antreprenorilor care sunt dedicati sa-si extinda afacerea.

Cristian Onetiu

Cristian Onetiu este cofondator al celei mai mari companii romanesti din industria de vanzari directe, cu peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 pana in prezent. 

Compania pe care o conduce are unul dintre mai rapide ritmuri de crestere din Europa de Est, cu peste 60.000 de distribuitori independenti si activitati in Romania Ungaria, Italia si Spania.

Cu o experienta cumulata de peste 15 ani in antreprenoriat, Cristian este prezent in topul FORBES 500 si in enciclopedia personalitatilor din România “Who is Who”. 

De asemenea, este autorul cartii “Start in Antreprenoriat” si realizator TV al emisiunii “Antrenorul” – o producţie educaţional antreprenorială. Are o prezenta constanta in calitate de invitat in emisiuni TV, presa de afaceri si dezvoltare personala, iar povestea lui a fost preluata de publicatii precum Forbes si Wall Street.

Cristian a creat si prima agentie de celebrity branding din Romania si este inţiatorul echipei de coach, traineri formati si certificati John Maxwell Team din Romania. 

Cu o experienta cumulata de peste 15 ani in antreprenoriat Cristian a creat si prima agentie de celebrity branding din Romania si este inţiatorul echipei de coach, traineri formati si certificati John Maxwell Team din Romania. 
 

JOI, 10 DECEMBRIE

ORA 10:00 - 11:30

 • 5

  days

 • 23

  hours

 • 25

  minutes

 • 20

  seconds